Головна » 2017 » Жовтень » 5 » ТОП-7 гірськолижних курортів, які зачарують красою (фото)
07:50
ТОП-7 гірськолижних курортів, які зачарують красою (фото)
<

жні курорти є улюбленим місцем відпочинку для багатьох. Ми розповімо про найближчі та найгарніші.

Про це повідомляє “Народна Правда” із посиланням на mandria.ua.

Мигово (Україна)

Курорт Мигово розташований біля підніжжя мальовничих вершин буковинських Карпат Стіжок і Кичера. Курорт дуже компактний і підійде для сімейного відпочинку з дітьми, які починають, а також для вікенду.

Буковель (Україна)

 

Кращий за технічною оснащеностю гірськолижний курорт України Буковель – відмінне місце, щоб навчитися кататися. У Буковелі є сині, червоні та чорні траси, тобто як для початківців, так і для досвідчених лижників.

Славське (Україна)

Курорт Славське – універсальний курорт, де схили різноманітні, і тому кататися тут можуть як досвідчені екстремали, так і новачки. Для тих, хто поки не стоїть на лижах впевнено, доступні послуги інструкторів.

Закопане (Польща)

Курорт розташований на південному заході Польщі в Татрах. Тут є кілька катальних зон і десять гірськолижних комплексів, так що відповідні траси знайдуть як новачки, так і досвідчені лижники.

Пампорово (Болгарія)

Цей найпівденніший зимовий курорт в Європі і самий сонячний в Болгарії, знаходиться в серці Родопских гір, біля підніжжя вершини Снежанка (1926 м) в 85 км від аеропорту Пловдив і в 260 км від Софії.

Пояно Брашов (Румунія)

Курорт розташований на висоті 1030 метрів посеред хвойного лісу в залитій сонцем долині. Тут надзвичайно чисте повітря – їздити можна тільки на санях або в кінному екіпажі.

Ждіар (Словаччина)

Серед численних словацьких гірськолижних курортів саме Ждіар рекомендують для сімейного відпочинку і для новачків. Схили тут широкі, рівні і відносно пологі.

https://narodna-pravda.ua/

Переглядів: 201 | Додав: yura | Теги: буковель, закопане, пампорово, ждіар, мигово, Пояно Брашів, Славське | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar