Головна » 2017 » Жовтень » 20 » «ПриватБанк» має намір продати «Буковель» після оцінки майна
12:10
«ПриватБанк» має намір продати «Буковель» після оцінки майна
<

Наглядова рада прийме рішення про продаж непрофільних активів «ПриватБанку» після оцінки майна. Про це «Економічній правді» повідомив прес-секретар банку Олег Серга.

«На поточний момент проводиться комплекс заходів щодо проведення переоцінки об'єктів нерухомості та рухомого майна (предметів застави за лізинговими і кредитними угодами, а також об'єктів нерухомості, переданих на баланс банку як заставодержателя)», - заявив він.

Олег Серга зазначив, що за підсумками даних процедур буде встановлена справедлива вартість активів і згідно з рішенням Наглядової ради вирішать, що робити з цими активами: реалізацують їх чи знайдуть інші форми і способи отримання доходу.

Зазначимо, що Гірськолижний комплекс «Буковель» взяли на баланс «ПриватБанку» під час його націоналізації. Раніше ZAXID.NET писав, що «ПриватБанк» планує здавати курорт «Буковель» в оренду.

Нагадаємо, заступниця голови НБУ Катерина Рожкова заявила, що «ПриватБанк» має виставити на продаж непрофільні для себе активи: гірськолижний курорт «Буковель», будівлю телеканалу «1+1» в Києві і літаки авіакомпанії МАУ.

10 серпня директор НАБУ Артем Ситник заявив, що НАБУ проводить економічні дослідження у справі про розкрадання коштів «ПриватБанку». Генпрокурор Юрій Луценко також повідомляв, що ГПУ, НАБУ та САП розслідують декілька справ, пов'язаних з «ПриватБанком».

https://zaxid.net

Переглядів: 173 | Додав: yura | Теги: приватбанк, буковель, відпочинок паляниця, поляниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar